Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogy akadályozzuk meg az...

Hogy akadályozzuk meg az ablaknak nekirepülő fenyőrigók gyors és fájdalmas halálát?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán azt, hogy nekirepüljenek. Ötleteket kérek, rossz őket az erkélyről feltakarítani.
2011. febr. 1. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívjatok fel egy ornitológust, szakszerű választ csak ő tud adni.
2011. febr. 1. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha már meghal az legyen gyors szerintem.Én szúnyoghálót raknék fel,és az nem csak a rigót védi meg de téged is a szúnyogtól nyáron.
2011. febr. 1. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy előttem írták!

A szúnyogháló és az ablaküveg között legyen 5 cm légrés.

Ez nálatok egyébként ilyen gyakori?

2011. febr. 1. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem őket is el lehet ijeszteni a ragadozó madarat imitáló matricával, esetleg az erkélyen virágládába tűzött élethű nagyságú pick-kel. Zajvédő falakra ragasztanak/festenek ilyen madarakat, úgy tudom, sikerrel alkalmazzák.
2011. febr. 1. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!

Ezen az oldalon találsz példát a ragadozó madár sziluettre, amit az ablakra kell ragasztani!

[link]

2011. febr. 2. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, gyakori ez itt nálunk, mert a Városligethez közel lakunk, és a nappalinknak nagy ablakai vannak. köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 4. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!