Hullámospapagájomat hogyan gyógyítsam, ha valami baja lett? (Bővebben lent)
Egyedül van, de sokat beszélek hozzá, hallgattatok vele zenét, van sokféle játéka...minden vitamint megkap.
Párom sajnos nem engedi, hogy társat vegyek mellé.
Mi lesz a következménye ennek az egésznek? Ugye nem hal bele? Mit tudnék tenni, hogy meggyógyuljon? Vettem vitamin cseppeket is a vizébe. Meg nézek atka ölő szert is holnap. Mit tehetnék még? Nem értem mi baja.
Igen,úgy tűnik társ kell neki!
Nekünk régen mikor egyedül volt,nem csinált ilyet!
Mennyit vagy vele??
A legjobb elfoglaltság az lenne a számára hogyha kiengednéd a kalitkából hogy felfedezze a szobát minimum fél órára naponta. Az első pár alkalommal lehet hogy beesik a szekrény mögé de hamar megtanulja hogy mi hol van. Az én nimfám kb.tízszer esett be a szekrény mögé naponta 1 héten keresztül(mivel nem tudott repülés közben kanyarodni) de egyből ki is sétált és semmi baja nem lett csak annyi hogy eltörött pár farktolla de hamar vissza is nőttek(1 hét után már remekül repült és megtanult fordulni is). A hullámosom viszont az első alkalomkor is úgy repült mintha már teljesen ismerte volna a szobát.
A tiédnek se lesz szerintem semmi baja ha hagyod hogy a saját tempójában merészkedjen ki a kalitkából és ismerje meg a szobát. Csak arra kell figyelni hogy az ajtók,ablakok legyenek csukva, függönyök behúzva és a tükrök is le legyenek takarva. De mielőtt kiengeded szoktasd rá kalitkán belül az ujjra vagy a botra állásra hogy vissza is tudd tenni hajkurászás és kergetés nélkül.
Engedd ki,mert repülnie kell!
Hamar megtanulja,és visszarepül a helyére!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!