Két kispintyet kilöktek a fészekből és meghaltak. Miért?
Három pintyem született kb 5 napja. Eddig tök jó etették meg minden, de ma reggel láttam, hogy kettő meg van halva, és ki van dobva a fészekből.
Tegnap diktafonnal vettem fel anyagokat, ezért kiraktam őket a szobámból az előszobába. Lehet, hogy a helyváltoztatás zavarta meg őket? Vagy az a baj, hogy 5 nagy pintyem van, 3 lány és 2 fiú? A harmadik is meg fog halni?:(
Hüléyeség az első válasza. Még az sem jellemző rájuk, hogy a halott kicsit kidobják, hanem morbid módon beépítik fészekanyagnak. :S
A magányos tojónak is lehetnek elvetemült gondolatai, de két, egymással rivalizásó pár mindent visz. Mekkora helyen vannak?
Az sem volt bölcs döntés, hogy átraktad őket más helyre. Általában nem érzékenyek a zargatásra költéskor sem, de jobb nem piszkálni őket.
Hogy a harmadik életben marad e, azt nem tudom megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!