Adható boltban vásárolt zöld. Pl. Saláta a papagájnak?
Figyelt kérdés
Mert állítólag vegyszereket tartalmaz, de más zöldet ilyenkor nem lehet nekik adni, akkor inkább ne adjak nekik zöldet csak mert lehet, hogy mérgező? És érdekelne hogy télen ki milyen zöldet ad a madarainak?2011. jan. 4. 09:38
11/13 Beus35 válasza:
Nekem az előző papagájom 17 éves volt!
Gyuri 4 éves,a lányka meg fiatal!
Mindegyik papagájom bolti zöldet evett,eszik,mivel télen nincs más!Salátát és répa zöldet,meg az almát eszik!Még most is!
Imádják!Semmi bajuk eddig nem volt,és remélem ezután sem lesz!Amúgy én adok nekik vitamin cseppeket,meg vitamin magokat!
12/13 anonim válasza:
A bolti salátát nagyon felejtsd el, mert mérgező lehet. Csak bio-t vagy nálad termett kertit. A vegyszerek miatt gyors vége lehet a madárnak.
13/13 Beus35 válasza:
Én mindenki véleményét tiszteletben tartom,de mi bolti salátával és zölddel etetjük a madarakat!Minden rendben van!
Nyáron saját zölddel,mert akkor van rá lehetőség!
Én a bioba nem hiszek!!Hiszen ilyen időjárás mellett,vegyszerek nélkül nem terem semmi meg,de ez a mi tapasztalatunk!(saját kerttel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!