Visszarepül a hullámos papagájom a kalitkába?
Gyurika mellé vettünk egy lányt!
Gyuri 4 éves,a kalitka ajtaja mindig nyitva volt,akkor jött ment,amikor csak akart!
Most a kislány miatt be kellett csukni az ajtót!Ezt elég nehezen is viseli!
Ha kinyitom az ajtaját a kalitkának,a kislány ha kijön,ő is visszarepül??
Eltanulja az okos fiútól??
Én amikor először kiengedtem, nem akart visszamenni, és szinte egész nap kint volt. Az lenne a legjobb ha először ráültetnéd az ujjadra és ezt gyakorolnád vele hogy megbízzon benned. Ha ez meg van akkor már szerintem kiengedheted, mert valószínű hogy nem fog félni tőled és csak ráülteted az ujjadra és visszateszed.
Sokkal rosszabb lenne ha kiengednéd, nem akarna visszamenni és kergetni kéne... ez a Te és a madarad közti kapcsolatra károsan hat:) Egyébként ez tapasztalat, nekem csak 1 hónapja van madaram, szóval nem vagyok nagyon tapasztalt, de amiket elmondtam mind átélt dolog.
Köszönöm a tanácsot,de ez sajna nem megy!
A fiú 4 éve van meg,ő mindig szabadon volt,a lányt most vettük!
A fiúnak kell,hogy nyitva legyen a kalitka,így remélem a lány majd tanul tőle!!Aranyosak,már 4 napja kiengedem őket,van,hogy vissza megy ,de nem mindig!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!