A hullámospapagájom 4 éves, hogyan érhetém el, hogy a kezemre száljon? Állandóan szabadon van!
Pedig a mi kis Gyurink,nagyon kedves,látszik,hogy szereti magát produkálni,sőt van egy kis kaspó,amibe 1-2ft pénz van,na ezeket kiveszi még kézből is és eldobja!Tetszik neki ha csörög!
Reggelente(mert hintába alszik),benyúlok a kalitkába,akkor a csőréhez tudok érni és csipked......
Szerintem sokat kell vele foglalkozni, pl:naponta 5-6 órát,(ki hogy ér rá)vagyis ülj le, beszélj hozzá, játsz vele, ha van hintája akkor lökdösd(ha nincs rajta)
ha minden jol megy, akkor 1-2 hónap mulva hozzád szokik, de szerintem, sőt ajánlom, hogy más ne foglalkozzon vele csakis TE! (bocs ha sokat irtam, de te kérdezted)
Sokat foglalkozunk vele,mert nagyon szeretjük.
Az előző 17 éves volt,ő ránk szállt,és azt a kaját ette amit mink!
Igaz ő sétált a szobában,nem repült!
Gyuri amit művel vicces,amúgy egy szót is mond már"Gyurika",de csak akkor mondja mikor kedve van hozzá!!!:-)))Érdekes kis állatka!!
Nem nehéz feladat, ha érted a természetes viselkedését. A bizalom tanult folyamat. Szerintem itt érdeklődj:
papagajidomitas.blogspot.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!