Nimfa papagájnak milyen gyümölcsöt zöldséget lehet adni?
Figyelt kérdés
Mandarint vagy répát esetleg savanyú ubit. (az ubit nem hiszem csak hátha;)2010. nov. 26. 19:41
1/6 anonim válasza:
A savanyú uborkát nem hiszem, hogy megeszi. De almát, répát, nyersuborkát, salátát, petrezselyem levelet, banánt bátran adhatsz neki. Meg más fajta gyümölcsöt is, az enyém a mandarint nem szereti, de próbálkoztam vele. Persze ha másnapra nem eszi meg, akkor dobd ki, ne romoljon meg.
2/6 anonim válasza:
Adhatsz neki almát,répát,uborkát,körtét,nyers csöves kukoricát,céklát,cseresznyét,füvet,tyúkhúrt....Az enyémek az egzotikus gyümiket nem eszik meg.
Csak nyers növényeket adj neki, "emberi" ételt nem szabad(savanyuság, konzerv, \mirelit lehet ha nyers és nincs benne más)
3/6 anonim válasza:
Az enyémek pl. az almát nem eszik meg de a répát imádják. A káposztát meg néha megeszik néha meg nem.
4/6 anonim válasza:
Igazából minden papagáj ugyanazt eszi:magok, alma, répa, főtt tojás, tejberizs, vagy esetleg retek a csőre egészségéért
6/6 anonim válasza:
savas,felfújós dolgokat ne! alma,répa,uborka,saláta,zeller, én ezeket szoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!