Miért csinálja ezt éjszakánként a madaram?
Napközben nagyon csendes madár. Nincs vele semmi gond. De már 1hete nem tudok tőle aludni. Mindig éjszaka elkezd ugrálni és nagyon hangosan csipogni. Napközben mindig a kis fa rudján üldögél tükörrel játszik. Csak akkor szál le a fáról ha eszik. Ha éjszaka nagyon hangosan csipog és ugrál, mindig odanézek. Olyankor mindig a kalitka alján van és semmit nem csinál.
Nem tudom miért csinálja ezt éjjel de megilyeszt h baja lesz. :( Mintha repülni akarna de sötétben semmit nem lát. Szerintetek miért csinálja?
Köszönöm a válaszokat

Félhet,nem érzi magát biztonságban.Nem tudom milyen madarad van,de általában a kisebb madarak pl.hullámos papagáj a természetben kolóniában élnek,este szükségük van egymás közelségére ez ad nekik biztonságot.Egyikse akar éjszaka vacsora lenni!
Lényeg takard le éjszakára,akkor megnyugszik!

Szerintem a figyelmedet akarja felkelteni!
Szerintem takard le éjszakára!
Az enyém éjszaka a hintáján alszik,addig,amíg fel nem kelünk!Ő már megtanulta,hogy sötétben csönd van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!