Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ebben a hirdetésben tényleg...

Ebben a hirdetésben tényleg elvenné az újszülött madarakat az anyukájuktól a hirdető 600 forintért? Nem nagy gonoszság lenne ez tőle? Ez egy nagyon szomorú dolog szerintem inkább adja oda az anyukájukkal együtt. Ne válassza szét a családot.

Figyelt kérdés
[link]

#Nyíregyháza #Baba madarak #Szomorú madarak #Rossz sorsú gyermek madarak
jan. 3. 19:17
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10 leírta amit mindenki tud de lusta volt megnyitni a hirdetést hogy lássa ezeknek a gyermek madaraknak van anyamadaruk
jan. 3. 20:56
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
És te miért eszed meg az anya madarat? Ki tudja hány gyereke volt a legutóbbi rántotthúsként bezabált csirkédnek. Árvák lettek a gyerekei miattad
jan. 3. 21:01
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Istenem, de aranyosak! 😍
jan. 3. 21:17
 14/25 A kérdező kommentje:
Vegán vagyok
jan. 3. 21:59
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

Veled is csak eggyel többen vagyunk.

Remélem vágod azt, hogy naponta több ezer csirke kel ki tojásból, keltetőben. Azoknak nincs "anyjuk" de ez olyan hülyén hangzik, hogy röhejes az egész diszhiszti amit itt kicsapsz.

jan. 3. 22:50
 16/25 anonim ***** válasza:
6%
mondjuk ez tényleg durva
jan. 3. 23:30
 17/25 anonim ***** válasza:
87%

Baba madarak... már ebből gondoltam, hogy valami értelmetlen agymenés lesz, az mostanában nagyon trendi.

Több hónapos hírdetést sikerült találnod, a "mama madár" tavasszal, nyár elején kotlik, késő ősszel, télen nem.

Azt nem tudom eldönteni, hogy trollkodás amit művelsz, vagy valóban ezen a szinten létezel.

A "baba madarak" megnőttek, elvágták a nyakukat, forró vízbe mártották, megsütötték, megfőzték, megették azokat, jövőre abból lesz a saláta.

jan. 3. 23:43
 18/25 A kérdező kommentje:
Akkor nem baba hanem kisgyermek madarak már mert felserdültek
jan. 4. 00:07
 19/25 anonim ***** válasza:
82%
A szó amit keresel: fióka.
jan. 4. 01:37
 20/25 anonim ***** válasza:
84%

Inkább csibe, és a kotlós nem feltétlenül a biológiai anyja.

Az meg teljesen megszokott volt, hogy a fiatal baromfit adják-veszik a piacokon, haszonállatokról van szó.

Keltetőkben millió számra keltetnek csirkét, kacsát, libát, pulykát, és nem lesznek depreszziósak attól hogy soha nem látták az anyjukat

jan. 4. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!