Hogyan pusztít a sörét?
#10:
Jó, köszönjük, nem kötelező ám ezt az oldalt használnod, ha már ennyire árt az érzékeny kislányos lelkivilágodnak, te kis egybites agyú állatvédő.
#10 a gólyát soha nem lőjük le, mert védett és nagyon súlyos büntetés jár érte. Ezt nem tudom, honnan veszed. A varjakat azért lőjük, mert nagyon szaporodnak és kártékonyak az amúgy is egyre szerényebb termésre.
A vegaságról pedig annyit, hogy önmagában tisztelem a szándékodat, de a neked megtermesztett ültetvények ugyanúgy állatok élőhelyeit veszik el, nem beszélve arról, hogy a növény is élőlény...
Nem tudsz úgy létezni, hogy ne más élővel táplálkozz, ez van, ezt kell szeretni. Persze a mértéktartással egyetértek, rengeteget zabálunk sajnos.
12.: "Nem tudsz úgy létezni, hogy ne más élővel táplálkozz"
A magvak, gyümölcsök mióta élőlények, te bunkó? Ennyire sötét nem lehetsz, vagy egyáltalán nem tudod használni az agyadat?
#13 ne legyél agresszív.
Ennyi erővel akkor megeheted a tojást is vagy a kaviárt, mivel az sem élőlény a teóriád szerint. Bár egyre inkább bebizonyítod, hogy nincs agyad, szóval tökéletes vegán leszel, aki csak idegesíti a környezetét és nincsenek barátai.
#10, #13
a növények is élőlények.
Onnan tudom, hogy sok madár kerül be lövedékkel. Madármentéssel foglalkoztam.
Vadászni az jár, aki meg akarja mutatni milyen nagy kemény barom. Tisztes távból lelő egy védtelen állatot.
Ha rá lennék szorulva halásznék vagy esetleg vaddisznót ejtenék-azt még talán meg tudnám ölni mert nem szimpatikus.
De hozzád képest igen, inkább vagyok 1bites pisis állatvédő kislány, mint egy lelketlen szarházi tahó.
Ez az oldal pedig az állatokról szól, nem vadászatról meg receptekről, te vagy rossz helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!