Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mikor szoktátok kezdeni a nem...

Mikor szoktátok kezdeni a nem költöző madarak etetését?

Figyelt kérdés

Aki tesz ki otthon madáretetőbe magokat, mikor szoktátok kezdeni?

Ha jól sejtem még korai?

Az nagy gond ha én egész télen csak 1 fajta magot szoktam nekik adni? (Fekete napraforgó)

Próbáltam már keveréket is, de abból is csak a szotyit ették ki, a többi ott maradt.

tegnap 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Az első éjjeli fagyok idején, szóval ezen a héten már érdemes elkezdeni.
tegnap 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy hete kezdtem, hogy legyen már addigra tartalékuk - akkor láttam az előrejelzésben, hogy mostanra már éjjel fagyni fog. Nagyon népszerűek az etetőim :)
tegnap 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Már elkezdtem, mikor hűvösebb lett. Zsírréteget raknak ilyenkor a drágák.

10 éve etetjük őket, nemzedékről nemzedékre idejárnak. Igazság szerint megjelennek és várják a kaját,amikor már szükségük van rá.

Ez nem tankönyvi dolog, hogy az etetést szigorúan akkor kell megkezdeni, mikor leesett az első hó.. A csecsemőt sem könyv szerint etetik hanem akkor amikor ordít.

Van egynéhány tudatlan megmondóember.

tegnap 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:

A fekete szotyi tökéletes:)

Legyen nekik víz is.

Hántolt napraforgót is szoktam kitenni az őszapóknak meg vörösbegynek. Semmi ne legyen sós, pörkölt, penészes.

Diót is kapnak néha meg almát.

Ismernek már, egyik-másik az etető mellett 30 centire vár, amíg megtöltöm.

tegnap 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!