SOS! Van egy teraszunk ahol van egy kamera, a kamera felvette, hogy egy kis madár cigi csikket hord a teraszra, ledobja a tetőről (7db-ot) máskor is előfordult csak mashova rakta le. Ezt mégis miért csinálhatja? Nem hittem el amíg megnem lattam
Figyelt kérdés
(cinege lehet)nov. 2. 11:48
1/8 anonim válasza:
Csak tippjeim vannak:
- kajának hiszi, próbálja valahogy feltörni a külsejét hogy hozzáférhessen a belsejéhez
- udvarlási rítus a leendő párjának
- fészeképítéshez előkészületek
2/8 anonim válasza:
Szerintem fészeképítéshez hordja össze.
3/8 anonim válasza:
Nem épít a cinke fészket a tél előtt!! Vagyis mivel odúlakó,nem rendez be odút késő ősszel...
4/8 anonim válasza:
A dohány élősködő ellen jó.
Varjak is használják. Amúgy meg lehet kiszedi belőle a szivacsot.
Zavar?
5/8 anonim válasza:
Azért gyűjti, mert a cigiben sok vitamin van.
6/8 anonim válasza:
Utolsó ez nem a humor rovat. Szíveskedj távozni.
7/8 anonim válasza:
6: Nem viccnek szántam. Teljesen komoly. Alapvető kémia, de mindegy...
8/8 anonim válasza:
Erről légyszíves csatolj kutatást, bizonyítékot.
A dohánylevélre gondolsz? Mert amikor égnek, akkor nem száll ki belőlük a vitamin ám.
A cinege pedig nem szívja, hanem csak az a szivacsocs papírcsikk marad benne.
Mindegy, nem is értem, minek foglalkozom veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!