Mit lehet tenni verebek ellen?
Kb 4-5 meterre megnott bambuszok vannak a kertben, nagyon szeretjuk, mert takarja a hazat az utca felol es arnyekot is ad
Negy eve lakunk itt, eddig minden rendben volt. Par hete azonban verebek koltoztek ide, csak a bambuszok koze, hangosak es osszaszarjak a kertet
Van negy nagy fa mellettuk, arra nem szallnak (2 dio, egy szilva es egy almafa)
16-os vagyok. Gyerekkorom óta kertes házban éltem, szóval nem talált.
A kutyák ugatnak, a verebek szarnak és csiripelnek. De vannak galambok, békák, tücskök is. Minden NORMÁLIS ember tudja, mivel jár a kert. Akinek meg nem tetszik, az mehet vissza a paneldzsungelbe.
Vagy el lehet uzni a hivatlan latogatokat. Negy eve lakunk itt es csak par hete ette ide a fene a verebeket.
Ha valaki erdemben nem tud segiteni, jobb ha nem ir semmit
Nem tudok segíteni de a hozzád hasonló emberek miatt nézünk szembe az ökológiai katasztrófákkal.
Az nem zavar hogy a te szarod a folyóba ömlik majd megiszod? Igaz előtte vegyszerekkel telenyomják.
Azért kerül a veszélyeztetett vörös listára sok faj, mert divat lett az újgazdagok házba költözgetése és megszüntetik az állatok élőhelyét vagy kiírtják őket. nektek steril környezet kell mint a panelerkélyen.
Legyen szép ligetes parkosított hangulat csak egy kbsztt élőlény se merje betenni őfelségetek területére a lábát!
a panelproli irigységet nem értem
városban lakom, nem természetvédelmi területen
A sok veréb zavaró, hangosak és össze szarjak a ház előtti területet
A hátsó kertben nem zavarnának, itt viszont igen
az utcában nem jelentős az autó forgalom, és pont a bambusz jó zajfogó és ezt pécézték ki a verebek.
amúgy egy ilyen nagy csapat veréb még a zárt hangszigetelt ablakon keresztül is behallatszik, kint pedig nemcsak a ricsaj elviselhetetlen, hanem az ürülék szag is borzalmas.
te pedig ne irigykedj, nem egy luxus villáról beszélünk, hanem egy átlagos családi házról egy csendes utcában
szerinted mi tortenik, ha 60-80 veréb, mindennap ugyan oda szarik?
ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!