Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Levert fecskefészket mennyire...

Levert fecskefészket mennyire jellemző hogy újra építenek a fecskék?

Figyelt kérdés
jún. 15. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
És, ha csak elméleti a válaszom? Akkor is feljelentel? Cigány vagyok, ha ez számít... Nekünk jogainak vannak ám! Azért ezzel legyél tisztában.
jún. 16. 09:49
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Akkor jelentenélek fel ha látom hogy levered a feszket. Ez bőrszíntől független.

Elképesztő szintre vittétek, csak gratulálni tudok. A héven jegy nelkül utazó cigány ordít az ellenőrrel. Részlet:

-azért büntetsz te mocskos ... ... mert cigany vagyok, miiiii?

-nem, azért, mert nincsen jegye.

jún. 16. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez a vege... Ez poén akart lenni?

Kitalalsz történeteket, hogy uszítsd a társadalmat a feketék ellen? 👏

jún. 16. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:
83%

A csepeli héven történt pár éve, tanúja voltam. Nem poén, valóság. Hívták a rendőrséget is.

Nem kell uszítsam, megtesznek mindent annak érdekében, hogy magukra haragítsanak mindenkit.

Ráadásul annyit érnek el vele, hogy bemocskolják a becsületes normális romákat, akik nem tudnak miattuk beilleszkedni a társadalomba az egyébként jogos előítéletek miatt.

Itt és most hagyjuk abba. Semmi köze a fecskékhez.

Az embereket nem a bőrszínük alapján ítélem meg, hanem a tetteik alapján. Te pedig annak alapján egy szar alak vagy. Teszek rá h bantunéger vagy brazil vagy szőke német.

jún. 17. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!