Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Találtunk egy törött szárnyú...

Találtunk egy törött szárnyú varjat, hogy fogjuk be? El akarjuk vinni ahol meggyógyítják

Figyelt kérdés
jún. 13. 18:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
"Tudományos" szempontból (ahova kiírtad ezt a kérdést) egy orbitális baromságot akarsz. Inkább humánusan veszejtsd el a szerencsétlent!
jún. 13. 18:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Elbújt egy bokorban. Eljöttünk. Holnap visszamegyünk érte reggel jobban felkészülve... Szeretnénk elvinni egy madármentő egyesülethez vagy hasonló ahol sínbe teszik a szárnyát hogy jól beforrjon. Aztán ha ők nem tudnak, mi gondoskodnánk róla amíg el lehet engedni.
jún. 13. 18:39
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Na, akkor izgatottan várjuk a holnapi beszámolót!

(Az én tippem, hogy addigra vagy magától kimúlik, vagy valami megeszi.)

jún. 13. 19:00
 4/19 A kérdező kommentje:
Rohadt nagy varjú. Mi enné meg? Vagy miért múlna ki?
jún. 13. 19:09
 5/19 anonim ***** válasza:
16%

Tudod, hogy mennyit eszik egy madár?

Mióta van ott?

Biztosan nincsen más egészségügyi problémája?

Tudod, hogy hány hasonló madár pusztul el hasonló módon minden egyes nap?

Holnap még ott lesz?

jún. 13. 19:13
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem, nem tudom. Vigyek ki tálba madáreledelt?

Igen szerintem itt lesz. Mindig a domb mögött a szántásban gyülekeznek. Amikor visszamentünk is ott volt körülötte a gang, csak azok odébb mentek amíg próbáltuk befogni.

Nem. És nem is izgat. Ott nem tehetek semmit a megmentésük érdekében, mert nem vagyok ott, nem látom. Ha igen, akkor megpróbálom megmenteni. 3 hete például 3 kis fenyőfát mentettem meg. Egy biztosan elszárad sajnos de a másik kettő úgy tűnik, hogy túlélik.

jún. 13. 19:22
 7/19 anonim ***** válasza:
15%
A te dolgod mit csinálsz és sikeres állatmentést kívánok. Majd írj egy részletes beszámolót az eredményről!
jún. 13. 19:34
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

ha törött szárnyú akkor szerintem nem lesz túl nehéz elkapni utána a szárnyait a testéhez fogod határozottan de óvatosan és belecsavarod valami ruhaanyagba

"Rohadt nagy varjú" ha olyan feltűnően nagy akkor holló is lehet

"Vigyek ki tálba madáreledelt?" a varjak és a hollók nem fogják megenni aazt amit madáretetőkbe teszel, sózatlan(!) dióféleségeket héj nélkül hogy könnyebben megegye (dió, mogyoró, kesudió, földimogyoró), és húsféléket (giliszta, állateleségnek való rovarok pl tücsök, csótány, sáska, lisztkukac, v nyers hal, egész kishal, rák v tengergyümölcse, csirkehús meg úgy kb bármi) vagy főtt tojást lehet neki adni esetleg beáztatott kutya vagy macskatáp persze nem jó ha csak ezt kapja de míg befogod adhatsz neki valahol olvastam hogy túró összekeverve szárított gammarussal meg egyebekkel jó kalcium forrás nekik a pontos recept nem jut eszembe... na meg a víz is fontos neki persze mert táplálékot még tudhat összeszedegetni magának de vizet esélyesen nehezebben talál

amúgy a varjak és a hollók nagyon intelligensek minimum egy 10 év körüli gyerek szintjén vannak

jún. 13. 19:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Etetni tök felesleges.Nem tél van mínusz 20 fokkal,törött szárnnyal még talál magának kaját.

Valószínüleg nem éri meg a reggelt.

Valami éjjeli ragadozó elkapja.

Róka,nyest,vadászgörény,borz-lesz vacsora a kölyköknek.

jún. 13. 19:58
 10/19 A kérdező kommentje:
:(((
jún. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!