Pici rozsdafarkú! 😍
Hívd fel a legközelebbi madármentőt vagy állatmentőt, ők majd ellátják szegényt. Ha északkeleten vagy akkor Mályi madárkórház vagy Hortobágyi madárkórház.
Állatmentő... Jah.
Azokat mondod, akik egy leszakadt gólyafészek esetén még tanácsot sem adtak, hanem letudták azzal, hogy nincs mit tenni?
Vagy azok, akiket egy talált fióka miatt kerestem és azt mondták, hogy csapjam agyon?
Én azért pl a budapesti állatkertnél a madármentőkhöz vittem már röpképtelen vörösbegyet és befogadták, ellátták.
Szóval nem tudom tényleg olyan rossz-e a helyzet, mint a kommentekben, de gondoltam ellensúlyozom picit.
#6 Sajnos Délkeleten siralmas a helyzet:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__allatvedelem__124136..
Utolsó:ezek a "szervezetek" sokszor azért vannak, mert az adó1%-ból azért csurran-cseppen valami. Az államiakról ne is beszéljük. Ők is csak azért vannak, hogy felvegyék a fizetésüket meg a pályázati támogatásokat. Az eus támogatásoknál komoly pénzekről van szó mert nem a magyar éhbér szerint kalkulálnak. Irreálisan magas összeget kaptam egyszer, mikor egy apróságot közreműködtem egy ilyen projektben.
Amit nagyon szeretnek: dobálni a labdát, hogy éppen ki az illetékes.
Pl. Pilisi parkerdő zrt. Erdőben turistaút mellett kiszedtünk egy 5m mély aknából egy őzgidát. Túlélte, felépült, visszaengedték. Kb1 hónapba telt, mire kiderült,ők az illetékesek. Több email váltás után biztosítanak, hogy holnap kimegy az xy kolléga és befedi.
Egy év múlva arra túráztunk: na mit gondoltok? Ott tátongott változatlanul, meg még felfedeztünk kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!