Gyregina kérdése:
Mit csináljak, ha vadkacsa tojásokat találtam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kertünkben borostyánt vágtunk, és utólag vettünk észre 4 tojást az ágak között. Internet segítségével megállapítottuk, hogy vadkacsa tojások. Sajnos eredeti helyéről elmozdítottuk, és nem tudjuk, hogy mit csináljunk velük. A kacsamama így már nem fogja megtalálni a tojásait, mi pedig nem szeretnénk kikölteni őket. Szívesen továbbadnánk hozzáértő kezekbe, de sajnos itt a környéken (zuglóban) nem ismerünk ilyet
máj. 18. 21:42
1/5 anonim válasza:
Hát, gyanítom azok a tojások már kihűltek, nem kel ki már belőle semmi. Azért én megpróbálnám vissza tenni őket oda, ahol eredetileg voltak, hátha visszamegy a tojó és még van élet a tojásokban.
2/5 anonim válasza:
Csinálj belőlük rántottát, ami egészséges és finom étel!
3/5 anonim válasza:
Én mondjuk valamilyen állatmetntő telefonszámot hívtam volna tanácsot kérni. Ha ők nem is tudnak, de talán másik számot mondtak volna, hogy hol tudnak tanácsot adni, ha kell kijönnek érte, és elviszik.
4/5 anonim válasza:
Galambnál mindenesetre én azt figyeltem meg, hogy ha az üres fészket kidobjuk az erkélyünkről, akkor azt újraépítik, de ha tojásostul tobjuk ki, vagyis megvárjuk, míg tojnak, akkor végleg elhúzzák a csíkot.
Korábban évről évre visszatértek az erkélyünkre, azóta nem jönnek.
Fecskének persze örültünk volna, az más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!