Milyen allat szivja ki a csirke veret?
Figyelt kérdés
Van patkanyunk de tavaly kameran lattuk hogy csak utvonal a csirkeudvar es nem foglalkozik a csirkekkel. Tavaly az osszes csirke fejet leragta valami es kiszivta a veret. Azt hittuk megszunt a problema.. tavaly tojtak egy kupacba a tyukok a susnyasba.. igy nem szedtem ki onnan.. tavasszal eltuntek.. majd furcsaltam hogy egyre kevesebb a tojasunk is de azt hittem a kutya jar be lopni.. na de 2 napja kiengedtem a 7 hetes csirkeimet.. ennek az eredmenye az lett hogy mara mar egynek kiszivtak a veret es egy meg lett harapva de tulelte ... Vissza zartam oket.. es az elkeserito az hogy nyestre gondoltunk eddig de reggel 9 kor meg elmeletileg megvoltak.. a tetem abba a feloraba kerult a kapuba meg boltba voltunk.. vagy csak a tobbiek huztak ki az olbol nem tudom.. bent az olba tortent a gyilkolas mert kicsi ver maradt. Jelenleg egy kisebb elvefogot raktam ki 1 csibevel.. minden mast jol elzartam.. varok :/. Elkeserito hogy anyaek regen mindent szabadon hagytak es a legy se bantotta oket.. nekem meg eleg 2 napra kiengedni mert valamilyen dog azt varja hogy en hulye mikor rakom ki a kajat nekikápr. 21. 21:31
11/16 A kérdező kommentje:
A gyilkos a patkanyok sorsara jut... Nem 2 csirke van a szamlan.. hanem mar vagy 20 .. hanem tobb. A tettesnek kivegzes a sorsa barmi is lesz az.
ápr. 21. 22:54
12/16 anonim válasza:
Ne tedd át a problémát "jó messze" máshoz, hogy ott folytassa méginkább kiokosodva. Ha elkapod ki kell nyírni
13/16 anonim válasza:
MENETKE. Nálunk is ez végezte ki őket olyan mint egy kis vadászgörény.
14/16 anonim válasza:
Nyest szokta kiszívni a vérüket és patkány rágja le a fejet. Talán.
Komolyabban kellett volna megépíteni a helyüket. Nálunk is lesz, de mivel van nyest, nyuszt, menyét, róka, patkány és héja a közvetlen közelünkben, nagyon jól meg kell tervezzük a házukat.
15/16 anonim válasza:
13. Ez a menetke ugyanaz lehet, mint a menyét, csak tájszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!