Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hántolatlan fekete szotyit...

Hántolatlan fekete szotyit esznek a kis kék cinkék az etetőről.szegénykék minden egyes maggal elröpülnek és hosszan dolgoznak rajta míg lehámozzák.hogy lehetne ezen segíteni?szétzúzni nem szeretném mert a szotyi magja is szétzúzódik,más megoldás?

Figyelt kérdés

2024. jan. 15. 08:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
A fekete, hántolatlan napraforgómag a legjobb nekik. De hogy már a madáretetésből is politikai kérdést kell csinálni….
2024. jan. 15. 10:06
 12/27 A kérdező kommentje:
10 sajnos. a földön fekete rigók szaladgálnak, azok nagyobb madarak, nekik sem kell. a mínuszban! gyönyörű gabonakeverék pedig, csak hát khm baj van vele. egy szem se fogyott el. másra nem tudtunk tippelni mint hogy írtam.
2024. jan. 15. 10:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél ki denevér agyat.Bár nem könnyü hozzájutni.Valahol olvastam,az egyik aranyos madarunk,talán a cinege,berepül a denevérek téli szállására,és meglékeli az alvó denevérek koponyáját-Viccet félretéve,sok madár fogyaszt állati erededetü táplálékot.Ha olvastad a Tüskevár folytatását-Téli berek-Ott Matula a megnyúzott,keményre fagyott rókát akasztotta ki a madaraknak.
2024. jan. 15. 10:24
 14/27 anonim ***** válasza:
68%

11 nem politikai hanem minőségi kérdés!

Csernobilon kívül (még mindig radioaktív jónéhány területen a föld) ott van az h génmódosított agyonvegyszerezett szart eszel. Ha neked az tetszik, hajrá. Nekem nem tetszik és az állatoknak sem. Még a madaraknak sem adom.

2024. jan. 15. 10:27
 15/27 A kérdező kommentje:
persze 11 sajnos nem akartam kiírni h sokak szerint az ukr.gabona mérgezett. mi nem hittünk ilyesmikben. annyit tudok csak mondani h több ezer forintunk bánja a tanulópénzt, a gabonakeverék egy az egyben a rothadásé. ott lent a talajon. maradt a szomszéd megyéből hozott fekete szotyi. fogy mint a villám, nem győzzük feltölteni úgy zabálnak az édes pofák𓅪𓅆𓅇𓅪
2024. jan. 15. 10:32
 16/27 A kérdező kommentje:
13 mi is veszünk majd sótlan faggyút, nyers szalonnát nekik, tervezzük.
2024. jan. 15. 10:33
 17/27 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem politika, max madárhullás, viszont valóban "van annyi eszük", a varjak se véletlenül jönnek be a városokba ugyebár, nálunk is minden sz*rrá van vegyszerezve.
2024. jan. 15. 10:44
 18/27 anonim válasza:
68%
ez nem politika te gyökér, az ukrán gabona kb ipari hulladék, mert sokkal lazább a szabályozás, minden féle vegyszert használhatnak amik az eu-ban már be vannak tiltva, plusz génmanipulált is. az egész az üzletről szól. jó minőségű termőföld, végtelen vegyszer, végtelen olcsó munkaerő és így az óriási hozamot óriási haszonnal adják el az amerikai (valójában globalista) cégek a gyanútlan európaiaknak. semmi nem számít nekik csak a profit. nézd meg az ukrán földek hány % a volt külföldi kézben a háború előtt és azóta...
2024. jan. 15. 17:57
 19/27 anonim válasza:
68%
és azt nem tudom h a génmanipuláltságot megérzi-e egy állat, de a permetszereket, vegyszereket valószínű..
2024. jan. 15. 17:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha ezt nekem céloztad "gyökér", nagyjából még egyet is értünk, csak szöveget kéne tudni értelmezni. Az UA és a HU mezőgazdaság között van kb. 15-20 év fáziskésés, odaát ugyanazt a sok sz*rt kiszórják mai napig amit ideát évtizedekkel ezelőtt betiltottak. És igen, ott van a GMO is, mint lényegi különbség, a világ egyik legkorruptabb államában valahogy nem jutott idő olyan szigorú szabalyozásra mint nálunk.
2024. jan. 15. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!