Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Árt a csirkének ha megeszi a...

Árt a csirkének ha megeszi a puha alomforgácsot?

Figyelt kérdés
Vettem a csibéim (selyem) alá boltban ezt az alomforgácsot amit hörcsögög stb alá szoktak rakni, és a csibék megeszik.okozhat ez nekik valami problémát? Megakadhat bennük,vagy megtudják emészteni?

2023. dec. 8. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, egy diplomás ember is kiakadhat ha az észérveket nem veszik figyelembe csak ugatnak rá. Bocs, mindig elfelejtem, hogy ez a gyakori.

A madár-topikba kb.10 éve írok és általában válogatottabb a társaság itt de attól még bárki belepofázhat.

Csak kíváncsiságból, írd meg légyszi mégis ki vagy.

Művész vagyok, 6+ év egyetemi végzettséggel, a hobbim pedig az etológia, madármentés, nevelés immár 16 éve, 3 év állatkerti 1 év állatorvosi asszisztensi gyakorlattal. Azt a sötét paraszt mindenit.

Szeretnék a hozzád hasonlókkal élőben találkozni és a szemetekbe nézni ha lenne annyi időm. Bár a moderátorok azonnal tiltják az ilyen kezdeményezéseket.

2023. dec. 11. 00:14
 12/15 anonim ***** válasza:

"Igen, egy diplomás ember is kiakadhat ha az észérveket nem veszik figyelembe csak ugatnak rá. Bocs, mindig elfelejtem, hogy ez a gyakori."

Senki nem "ugatott" volna rád, ha valóban csak észérveket hoztál volna, midenféle személyeskedés nélkül.

Más megosztotta tapasztalatát, te már az elején magas lóról kezdted, lenéző stílusban, és meg akartad szebni, hogy ki hová írjon.

"A madár-topikba kb.10 éve írok és általában válogatottabb a társaság itt de attól még bárki belepofázhat."

Itt most is válogatott a társaság, téged leszámítva ami a stílusodat illeti, és az elejétől fogva, nem pedig azért mert felidegesítettek.

"Csak kíváncsiságból, írd meg légyszi mégis ki vagy.

Művész vagyok, 6+ év egyetemi végzettséggel,"

Azt hittem legalább állatorvos. Én villamosmérnök vagyok egy magyar főiskolával és egy német egyetemmel, de ez legalább annyira nem releváns itt, mint az, hogy valaki művész, emellett a harcművészet a hobbim.

A nagyotmondó versenyen esetleg hasznos lehet ez az infó.

"a hobbim pedig az etológia, madármentés, nevelés immár 16 éve, 3 év állatkerti 1 év állatorvosi asszisztensi gyakorlattal. Azt a sötét paraszt mindenit."

Nos, akkor írd le légyszíves, hány csirkét láttál elpusztulni forgács miatt? Én egyet sem, pedig mint írtam, évi több tízezer csibe volt a forgalom.

"Szeretnék a hozzád hasonlókkal élőben találkozni és a szemetekbe nézni ha lenne annyi időm. Bár a moderátorok azonnal tiltják az ilyen kezdeményezéseket."

Tiltják a fenét. Privátban írhatsz bárkinek, amíg nem zaklatod apári stílusban és nem jelent, addig a moderátorok nem tehetnek semmit. Az eddigi ámokfutásodat elnézve, ez neked nem megy. Nem is látják a privát üzeneteket, így ez csak kifogás.

2023. dec. 11. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Hagyjad 12-es. Én a 8-as válaszoló voltam. Leírtam mindent józan paraszti ésszel amit tudok és megfigyeltem. Nem is kell madárszakértőnek lenni, hogy rájöjj az alomforgácstól nem lesz baja a csirkéknek és a tyúkoknak.
2023. dec. 11. 13:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves villamosmérnök harcművész, valószínűleg elversz mint a szart, hacsak nem futok gyorsabban, mert kicsi vagyok és gyenge, ugyanis nőből vagyok. Ezzel is elárultál magadról dolgokat, en csak annyit mondtam hogy a szemébe néznék az ilyen embereknek. Élőben kevesen merik vállalni magukat.

Még most is fenntartom azt, hogy a baromfinál idegen test lenyelése bélelzáródást, átfúródást okozhat, a forgács is annak számít. És ennek semmi köze ahhoz, hogy megeszik a tojásukat, egymást, a falat,apró kavicsokat, döglött egeret vagy akár a levágott kisujjad!

És rühellem azokat akik folyton a helyesírást piszkálgatják de tudásuk nincs.

Nem fogok visszatérni erre a kérdésre, már kb.3x megválaszoltam. Rád meg nem vagyok kíváncsi ebben az életben. Nyugodtan lehet szitkozódni rólam tovább.

2023. dec. 12. 09:40
 15/15 anonim ***** válasza:

"valószínűleg elversz mint a szart,"

Fogalmad sincs a harcművészetről. Összekevered az utcai suttyó verekedő cigókkal. Itt is csak megerősítetted az átalános műveltséged hiányát.

Ez legalább akkora trampliság, mintha én azt mondanám, a mai művészek csak beöntést csinálnak piros festékkel, és felfingják a vászonra, és ez a kortárs művészet.

"És rühellem azokat akik folyton a helyesírást piszkálgatják de tudásuk nincs."

Én meg rühellem azokat, akik még írni sem tudnak. Még jobban azokat, akik pedig emellett kardoskodnak, hogy jóezígy, mert csak hozzájárulnak a társadalom butulásához.

A véleményedet elfogadtam volna, a tapasztalatod is, ha tapasztaltál ilyet.

De te elvárod, hogy tekintélyalapon fogadják el, mert neked 6 évbe telt egy egyetem, meg dolgoztál állatkertben.

Aztán meg jössz azzal, hogy nő vagy, és ezzel próbálod a véleményt manipulálni. Szánalmas.

"Rád meg nem vagyok kíváncsi ebben az életben." Detto. De remélem a következőben sem. :D Én csak remélem, hogy a lányom sosem keveredik hozzád hasonlók társaságába, és akkor már boldog vagyok.

"Nyugodtan lehet szitkozódni rólam tovább."

Senki sem szitkozódott. Magadról állítottad ki a bizonyítványt a stílusoddal.

Gondolom a kutyát te sem láttad. (ja tényleg... nem nézel vissza)

2023. dec. 12. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!