Szeretnék madár élelmet kiaggatni a telken, van madár, van hely, lesz igény bőven. Tipikus panellakó voltam egész életemben, amatőr. Honnan szoktatok beszerezni madáreleséget (natúr napraforgó, vegyszermentes magok, faggyú) nagyobb mennyiségben?
Egy kissé elkéstél.
Madarakat akkor kell etetni, amikor hó/fagy miatt nem találnak élelmet.
Na olyan ezután már nem lesz...
itt megtalálod a legfontosabb információkat.
Zöldségeseknél szoktam venni kb.2-3000ft 1kg fekete szotyi.
Azt szeretik a legjobban. Ha nekifogsz etetni akkor tavaszig minden nap etess, vagy neki se fogj ha nem tudsz.
A madarak beiktatják az etetődet a napjukba és ha hoppon maradnak az egyeseknek a halálát jelentheti mert egy kékcinke a testsúlya egyharmadát is elveszítheti egy nagyon hideg éjszaka alatt.
Én eddig az Obiban szoktam bevásárolni cinkegolyókból, napraforgóból....de a Lidlben is szokott lenni napraforgó, keverék madáreleség, golyók.
Az utóbbi hetekben hiány volt mindkét helyen, így a netről rendeltem be a téli készletet.
www.gardenx.hu Innen rendeltem idén, itt elég jó áron van többféle madáreledel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!