Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogy legyek tudatos papagáj...

Hogy legyek tudatos papagáj tartó??

Figyelt kérdés
Szeretnék papagájt de mielőtt eljutnék oda hogy vegyek papagájt fel szeretnék tenni egy pár kérdést:a papgajokat párba kell tartani‽ és ha igen akkor muszáj úgy hogy egy fiú és egy lány vagy lehet két azonos nemű ‽ (Nimfa fajta papagájt szeretnék de azt nem szeretném hogy később tojasaik legyenek meg fiokák)esetleg mi lesz ha csak egy papagáj van ‽nagyon fog unatkozni vagy rendszeres gondozással és játékokkal le lehet foglalni‽
2023. nov. 2. 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
37%
Megpróbálhatod egyedül tartani. Az embereknek is van több fajta személyiségük ahogy a madaraknak is. Ha úgy látod depressziós, vegyél mellé párt. Az én papagájomnak meg halt a párja, és nincs baja, de én egész nap vele vagyok max 8 10 órát nem lát.
2023. nov. 9. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!