Mit kezdjek vele?
Találtam egy énekes rigót.
Szárnya eltörve, megharapdálva. Hazahoztam, kerítettem egy ketrecet, megcsináltam neki a helyét, szereztem neki kukacokat és madáreleséget.
Szüleim nem engedték, hogy orvoshoz vigyük, ennél többet nem akarnak rákölteni… Így is mindennap lecsesznek amiért hazahoztam, pedig én takarítom a helyét és én etetem, itatom.
Egy hete itthon van, nagyon jó az étvágya, de szegény egész nap csak vegetál a ketrecben… :( Sebe szépen gyógyul, de sérült szárnnyal csak van…
Mi lenne a helyes megoldás?
Van rá valamennyi esély, hogy valaha rendbe jön?
Holnap reggel első dolgod legyen hívni a legközelebbi madármentőket.
Ha szerencséd van, akkor lehet érte is tudnak menni, ha nem, akkor hátha szüleid segítenek bevinni.
Orvosnak feltétlenül látnia kellene.
Facebook MADÁRMENTÉS csoportban ossz meg róla fotó és h helyileg hol van. Az ingyenes. Különbb ember leszel, mint a szüleid...
Az idő nagyon fontos, minél régebbi egy sérülés annál kevésbé lehet vele bármit is kezdeni.
Madármentés, azonnal.
Sajnos ha meg van harapdálva, valószínűleg macska a tettes, az pedig lecsökkenti a madár túlélési esélyeit. Nálad garantált a szomorú vég, kérj szaksegítséget!!
De nem tudok egyedül… Mindenképpen oda kellene vinni hozzájuk, nem jön érte senki, mivel régebben is volt már ilyen, és senki nem tudott segíteni. Akkor viszont másnapra elpusztult a madár… Neten nem tudok mihez kezdeni.
A legközelebbi madármentők 40-60 kmre vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!