Beköltöztek a fecskék a mühelybe ahol dolgozom.Figyeltem öket egész nap,ahogy epitik a fészket,majd ahogy etetik a fiokakat. Péntek délután,még minden a legnagyobb rendben volt, hétvégén jott a vihar,hetfore mind elpusztult... Mi történhetett?
Ahha,szoval a huzat..😐
Koszi,igy mar világos!
Hát ezt eddig nem írtad, de akkor az is szóba jöhet, hogy kiestek vagy maguk a szülők dobálták ki az elpusztult fiókákat. Igazából idegen madár is tehetett ilyet, de az kevésbé valószínű, ha állandó emberi tevékenység volt a műhelyben.
Egyáltalán milyen fiókákról van szó? Már tollasak voltak vagy még "meztelenek"?
Kb 2 hetesek lehettek,tollasodtak.
Füsti fecskék voltak amugy.
Ha több napig hideg, vihar, rossz idő van, érdemes állateledel boltban lisztkukacot venni (NEM csontkukacot), és egy kis tálban a fészek közelébe tenni.
Megmentheti a madarak életét.
Tudom, hogy most már késő, csak a továbbiakra.
Nálunk az udvarunkban szoktak gyülekezni a fecskék vonulás előtt. Sorban ülnek a teraszkorláton, néha repülnek 1-1 kört. Én lapos tepsiben vizet szoktam kitenni nekik. Mindig isznak belőle, ráadásul röptében, áthúznak felette, és közben isznak, jó nézni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!