Mit csináljak ha találtam egy kis madarat az utcán?
Figyelt kérdés
haza hoztam, megetettem.
és most csak csipog.
(már teljesen kifejlettnek láttam, de nem tud repülni)
2023. jún. 13. 08:31
1/10 anonim válasza:
Minek vitted haza?Ott kellett volna hagyni ahol találtad.Vidd vissza,hátha még megtalálja az anyja.
2/10 anonim válasza:
Ott kell hagyni, mondták a rádióban is, ilyen korban már hiába is tennéd vissza kiugrálnak az anyja ott van a közelben.
3/10 anonim válasza:
Kérdező, nem kell minden madarat "megmenteni". Ezt olvasd el: [link]
4/10 anonim válasza:
Gratulálok.
Ez a tudatlanság… :(
5/10 anonim válasza:
Vissza kell vinni oda ahol találtad.
6/10 anonim válasza:
A nagymamám egyszer talált egy galambot az egyik gyűjtőben a hátsó kertjében. Eltört a szárnya, napokig őrizte, gondozta. Volt egy gyűrű a lábán, ahol leírták, kié / hova tartozik. Napokkal később, felhízlalta, a gyűrűt figyelmen kívül hagyta és a madarat megfőzte levesbe.
7/10 anonim válasza:
Facebookon MADÁRMENTÉS csoportba tegyél ki róla képet ott pontosan megmondják h mit csinálj vele.
Mivel etetted meg? Itatni ne itasd (mert a tüdejére megy) csak tegyél eléje vizet vagy az ujjadat mártsd vízbe és tedd a csőréhez h lenyammogja róla a vízcseppet.
Majd írj h mi lett.
8/10 anonim válasza:
A madaraknál úgy működik a fiókanevelés, hogy a fiókák x idő után kirepülnek, elhagyják a fészeket. A kirepülés nem azt jelenti, hogy kapásból tudnak is repülni, általánosságban ilyenkor még röpképtelenek, viszont a szülők ugyanúgy gondozzák, etetik őket, fészken kívül is, amíg a fióka önálló nem lesz. Vidd vissza oda, ahol találtad! Nem szorul megmentésre.
9/10 anonim válasza:
Utolsó, van néhány ilyen madár de nem az összes fióka fészekhagyó.
Ezzel azt tanácsolod a kérdezőnek h hagyja a sorsára.
Úgy ne mondj légyszíves ítéletet hogy nem ismered a helyzetet!
10/10 anonim válasza:
#9 Tollas, fejlett fiókáról beszélünk, nincs a sorsára hagyva, mivel a szülei etetik. Nem ítéletet mondtam, ez már lassan olyan csapból is folyó téma, mint az, hogy ne nyúlj a fűben megbújó őzgidához, mert ő sem szorul megmentésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!