Találtam egy sérült rigót, hazahoztam éjszakára, de reggelre elpusztult. Mit csináljak a testével, ha nem tudom eltemetni?
Az a bajuk vele, hogy gyerekes szinten ragadtak érzelmileg. Ha a kutyád hal meg aki melletted volt lelki társnak 10 évig az megint egy más eset, meg az is, hogy egy random madár amit találtál megdöglött fél nap után. Vannak akik képtelenek különbséget tenni, mert nem elég fejlett az érzelmi intelligenciájuk, lelki világuk a különbségtételhez. Ezek nagyrészéből lesznek sajnos manapság az elvileg állatvédők.
Dobd ki a kukába, vagy egy zöldövezeti részen aztán majd valami megeszi, macska, róka, vagy ha más nem a kukacok meg a baktériumok.
Nem tudod eltemetni.....?
100 negyzetkilométeres körzetben le van betonozva minden körülötted?
Esetleg vegtagjaid hianyoznak vagy nincs senki akit megkérj erre?
Bocs de szerintem egy villával is lehet ásni egy akkora gödröt amiben egy rigó elfér.
Maradjunk annyiban, hogy eltemeted. A szemétben beköpik a legyek es olyan büdös lesz hogy megőrülsz.
Ne legyel ennyire lusta.
#5 Pont hogy neked kicsi az érzelmi intelligenciád... ugyanolyan állat a rigó is mint a kutyád.
Neked milyen lenne ha egy tőled fejlettebb lény így vélekedne rólad, meg mondjuk egy másik faj egyedéről? Téged dobjanak a szemétbe a mocsokba, a másikat meg temessék el illően.
Ez már nem tetszik igaz?
Keress valami elhagyatott területet és hagyd a fűben. A többit a természet intézi.
1-2 nap alatt eltüntetnek az állatok egy madártetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!