Szeretném megsimogatni a galambokat, adok is nekik kenyérkét, de elrepülnek. Miért? Ahogy közelítek, felszállnak.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 20:44
1/22 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok, csak a nőkkel.
2/22 anonim válasza:
A galambok nem simogatásra valók.
3/22 anonim válasza:
Talán mert nem háziállatok... tudomásom szerint még mindig tilos etetni őket. Te ki akarod nyírni csóri szárnyasokat amúgy?
4/22 anonim válasza:
Egy csomó betegséget terjesztenek. Szeretnél leprás lenni? Szerinted miért van sok galambnak csak egy lába?
5/22 anonim válasza:
:) 1.. hát a kenyér nekem sem vált be. mással nem próbáltad?
6/22 anonim válasza:
4# én meg sosem láttam fél lábú galambot.
Az fekszik..? vagy azt, hogy kell elképzelni? Be van dőlve? De most ezt full komolyan kerdezem.
7/22 anonim válasza:
Ha jót akarsz nekik, akkor kenyeret nem szabad nekik adni, bélhurutot okozhat, satöbbit, inkább magokat.
9/22 anonim válasza:
hiába eteted őket, túl félelmetesek vagyunk nekik, várj, amíg megszokják,hogy ott vagy (jó sok idő,amúgy nincsenek féllábú galambok)
10/22 anonim válasza:
Etess búzával, árpával, darált kukoricával. Attól még nem fognak a kezed alá bújni de legalább egészségesen táplálkoznak.
De sztem te ezt a vicc kategóriába szantad inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!