1 éve van két hullámos papagáj együtt, de a tojót el kellett különiteni mert sokat öklendezik és olyan mintha beteg lenne. Most nagyon hiányolják egymás társaságát, mennének egymáshoz, igy nem fognak belehalni egymás hiányába?
Április 3-ra van időpont a dokihoz, ezt megpróbálom előrébb kérni.
Sokat öklendezik, és valami váladékot is találtunk az etetőn.
Ez lehet fertőző?
Az én kis papagájom is szokott öklendezni amikor valami fényes dolgot talál. Annyira behergeli magát, hogy egy idő után elkezdi etetni a tükörképét, aztán visszaszedi. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Én nem választanám szét őket. Papagájok szokták egymást is etetni.
Pontosan ilyet csinál az én papagájom is. Csurog le a rácson sokszor.
Nincs ezzel semmi baj. Ha eszik szépen, tollászkodik rendesen, nincs hasmenése, a tolla szép és nem összetapadt, akkor egészséges a papagáj.
Ha párban voltak nem tanácsos szétszedni őket, mert megviseli a lelküket és depis lesz.
Nálam egyszer volt párban papagáj és az egyik meghalt, már elég idős volt és a másik olyan depis lett, hogy a hasán kezdte kitépkedni a tollait. Gyorsan kapott egy másik lakót és utána már nem tépkedte magát. Lelkük van ezeknek a kis madárkáknak.
Nálam most tollváltás van és ilyenkor nem repked annyit, visszahúzódóbb lett. Tele van tokjával a feje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!