SOS! Van egy papagájom és ma reggel vettem észre hogy a szemét becsukják és kicsit fel van fujodva. Egy orával már a földön van, de nincs becsukva a szeme és nincs felborzolva a tolla, csak alig tud mozogni. Mi lehet a baja? Hogyan segítsek neki?
#10 Szóval aki nem madarat tart otthon, (más szóval nem zár be egy állatot egy herényi kalitkába) az már nem is állatbarát. Értem. :)
És mégis miért fázna? A kérdező egy szóval sem írta hogy hideg volna a lakásban. Ja, hogy nem írt semmit?
Vicc? Tehat akkor az x ev allatorvosi egyetem smafu? Csak mert van allatom, nekem ertenem kene orvosi nelkul a betegsegeihez ÉS venykoteles gyogyszert is be kene tudnom szerezni neki, igaz? Csak mert a legegyszerubb antibiotikumot se tudod te megvenni recept nelkul.
Es mi lesz akkor, ha “megvizsgalja” a szemet, szekletet? Tudja kezelni? Tud segiteni neki?
Ekkora baromsagot is reg olvastam mar, de komolyan.
Nem a penzt szeretem szorni az orvosnal, hanem azt szeretem, ha az allatom tuleli es nem szeretek kiserletezni egy elolenyen.
Tudom, kinek mi. Nekem ez a becsipodesem, hogy az allataimat inkabb szeretem elve latni, mint halva, sajnalom.
Ez legyen a legnagyobb hibam 🙈
5-ös!
Saját magadat is az itt megforduló diákokkal, várakozó taxisofőrrel, unatkozó őrző-védővel, bolti eladóval gyógyíttatod?
Az állat valamilyen fertőzést kaphatott, ki tudja?!
A “fűts be neki”, kb annyit ér, mint az “ecetes ollós ráolvasás”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!