Ezekkel a pofátlanul elszaporodott dolmányos varjakkal nem kéne már valamit kezdeni?
Az utóbbi 2-3 évben megtelt velük Budapest, csapatokban kárognak, kukáznak, emberekre is rátámadnak, elűzik a kisebb madarakat. A Margitszigeten már lassan nem lehet sétálni egy normálisat, mert százasával repkednek és kárognak, ijesztően nagytestűek.
Társasházi részeket is összepiszkítják, kitúrják a kukákat, felrepkednek a háztetőkre.
Emellett ott vannak a galambok is, őket nem kell bemutatnom, az embernek már a saját erkélyét is be kell hálóznia, mert nem reagálnak semmilyen műbagolyra, cd-re meg egyebekre.
Biztos, hogy ez a normális és be kell hódolni az ilyen trash-madaraknak? Ha a patkány-, csótány- és szúnyogirtást olyan komolyan veszik, ezzel miért nem foglalkozik senki? Ugyanaz a kategória. Persze ha fognék egy légpuskát és elkezdeném gyéríteni őket, rögtön megjelenne a hatóság meg a sok mocskos állatvédő.
Neked nem hiányzik, de a védett fajokat nem lehet kitenni még egy ilyen veszélynek is.
Én nem munkatáborba küldeném a szemetelőket, hanem pénzbüntetést alkalmaznék és ha megvalósítható lenne, elküldeném őket egy egynapos tájékoztató képzésre. A szemetelők bizonyos hányadának valószínűleg fogalma sincs arról, milyen helyi ÉS globális problémákat okoz az ész nélküli pazarlás és szemetelés.
A proli az nem szemetel. A proli az te vagy. Betonozzuk le a földet, építsünk sok panelt es vágjuk ki a fákat mert árnyékot tartanak és fészkel rajtuk a mocsok hangos madár.
Szerinted miért van az, hogy azok az országok, ahol nem volt kommunizmus, fejlettebbek és a lakosaik normálisabbak?
Ha valamit szabályozni kéne, az az lenne, hogy egyesek ne örökíthessék tovább a génjeiket és a degenerált látásmódjaikat, pl.az esetedben.
Minden kártékony, túlszaporodott állatot gyérítenek, pl. patkány, vaddisznó, szúnyog, levéltetű...stb.
Az ilyen álszent idióta állatvédők is élvezik ennek, a felelős vadgazdálkodásnak/természetszabályozásnak a gyümölcsét, aztán írogatnak ilyen baromságokat, hogy százezer galamb sem zavarná. Egészen addig pofázol, amíg tényleg meg nem jelenik százezer galamb a környezetedben, mert akkor visítva menekülnél segítségért ordítozva.
Semmiféle fakivágásról nem írtam, ne hazudozz!!!
Szimplán a túlságosan elszaporodott, mindent összrfosó galambokat és dolmányos varjakat kellene gyéríteni. Keress rá, számos nyugati országban csinálják fogamzásgátlással, írd be a Google-be, hogy pl. Velence galambok, és rájössz, hogy ott is hatalmas probléma, büntetik is az etetésüket.
Ahogy korábban linkeltem, az I. kerület is foglalkozott a problémával, csak szerintem abbahagyták pénzhiány vagy néhány pattogó nyugdíjas/álszent állatvédő miatt.
A cigányok, visszaeső bűnözők szabályozása is hasznos lenne, nem érdekel a budai jogvédők dumája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!