Baj lehet a papagájommal, lehet beteg?
tegnap vettem egy hullámospapagájt és azóta még nem láttam se inni se enni, egyedül a fürtöskölest ette amit bedugtam neki és kezemmel tartottam felé, de sem a magból, sem a homokból sem a szépiából nem evett. attól félek ha ez így folytatódik elpusztul.
ami meg igazán aggaszt hogy széklete is alig van az is olyan híg mintha hasmenése lenne.
mit tegyek?
1 hétig teljesen békén kell hagyni.
Ne nyúlkálj. Mindig ugyan abban az időben óvatos mozdulatokkal cserélj kaját vizet és ne nyúlkálj feléje!
Tedd magasra a kalitkáját,hogy a fejeddel legyen egyvonalban. Ha a kereskedésben volt párja és te szétszakítottad őket az sem segít a dolgokon.
Mielőtt veszel egy élőlényt próbálj meg utánanézni!
Hetek mire benyúlhatsz és sz ujjadra ül. Legyen csend, nyugalom, meleg ott ahol van.
Ha nem múlik a hasmenés akkor exotikus állatorvoshoz vele.
a hasmenése már elmúlt, ivott is, viszont a kajához és a madárhomokhoz azóta sem nyúlt. tegnap késődélután már annyira sajnáltam, hogy tettem be neki fürtöskölest, azt megette, viszont ma megint nem evett az etetőből egy falatot sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!