Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogy lesz a tyúknak tojása?

Hogy lesz a tyúknak tojása?

Figyelt kérdés
Mert ugye (nekem legalábbbis) midnig azt modnták,mikor a kakas megbúbolja a tyúk fejét,úgy lesz a tojás... De elég fután hangzik. Meg hát ha a kakasnak van töke,akk csak azzal csinálja nem? VAgy hogy van ez?
2010. okt. 2. 23:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
csak simán tojik és kész
2010. okt. 2. 23:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Az oké,hogy tojik, de hogyan lesz meg a tojása? hogy keletkezik? :D
2010. okt. 2. 23:55
 3/11 anonim ***** válasza:
igen jól írtad, a kakasnak van töke..
2010. okt. 2. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:

De van ám!

[link]

2010. okt. 3. 00:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Olyan hülyék vagytok, ez egy értelmes és jó kérdés. Merthát hogy is lehet tojás, ha nincs kakas? Úgy, hogy az a tojás terméketlen.
2010. okt. 3. 00:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A tojás egy petesejt és minden valaha tojt tojás ott van a tyúkban, csak a legtöbb nagyon kicsi még. Több méretű is van benne, mert nem 1 nap amíg megnő. Ami már kellő mérető annak meszes héja lesz és a tyúk kitojja. A kakas már előre megtermékenyítette ha volt kakas. Egyébként a megtermékenyítés egy kicsit más mint az emlősöknél, hisz a hím madaraknak nincs péniszük. Összeérintik a kloákájukat és a kakas így adja át a spermát.
2010. okt. 3. 00:18
 7/11 anonim ***** válasza:
jajj de imádom a kakastökepörköltet :)) nyamm. éhes lettem, főzni kellene :)
2010. okt. 3. 00:22
 8/11 anonim ***** válasza:
ez jó kérdés, de én sem tudom a választ:P
2010. okt. 3. 00:23
 9/11 anonim ***** válasza:

," hisz a hím madaraknak nincs péniszük."

Ha nem is olyan mint az emlősöknek de van egy piros recés csúcs amit a tyúkba nyom láttam elégszer.

2010. okt. 3. 01:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Es egyeebbkent, van olyan him madar, amelyiknek van penisze - a viziszarnyasoknak jellemzoen, es a struccnak sem kell szegyenkeznie. :P
2010. okt. 3. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!