A papagájokat csak villogás gyanánt veszik meg az emberek? Vagy egyfajta szobanövényként?
Sziasztok!
Nagyon érdekelnek a papagájok és utána is olvastam, de a legtöbb helyen úgy olvastam, hogy csak egyfajta szobanövény a madár. Ez tényleg így van?
Mert ez eléggé szomorú, hogy a hangjuk és a szépségük miatt képesek voltunk megfosztani a szabadságultól őket.
Válaszokat előre is köszönöm.
Hogy mindenki, az biztos nem így van...
Az exem anyukája úgy szerette mintha családtag lenne... Óvta mindentől, szerette. Mikor meghalt a papagáj (pedig "csak" egy sima hullámos volt) napokig maga alatt volt...
A kérdés provokatív
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Sajnos sokaknak fogalma sincs a madarakról, úgy vesznek papagájt. Vagy látnak egy cuki videót és kell nekik is.
Egoista szűklátókörű emberek.
Nem szobanovenykent tartottam oket, a nap nagy reszeben kint voltak a szobaban szabadon, egyebkent meg egy 120x160-as kalitkaban laktak. Normalis kaja, normalis jatekok. Ket nimfám volt. Jatszottunk sokat, meg minden, volt, hogy csak ultek a monitoron, mikozben en jatszottam😄 Mind a ketto szelid volt (a him kemenyebb dio volt, nala kellett fel ev kb, mire nem felt tolem, ot allatboltban vettuk, a lanyt tenyesztotol).
Persze vannak, akik csak taroljak oket valami mini kalitkaban aztan annyi.
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem provokáció miatt tettem fel a kérdést. Illetve utána néztem a papagájoknak.
A villogást nem úgy értettem, hogy a madár villog, hanem vele villognak.
Azért is asszociáltam erre, mert sokan használják a díszmadár kifejezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!