Miért csipkedik egymást a papagájaim?
Akkor jó :) köszi a választ most megnyugodtam! a himet legalább fél évvel előbb vettem mint a tojót,és féltem hogy nemszívlelik egymást:) amugy szeretnék kispapagájokat,lehet rá esélyem,esetleg függ az évszaktol hogy mikor költenek?
egyszer más volt nagyon sok madaram de költözést nembirták és szépen lassan mind elpusztult.
Nálam a tojó egy kis szenya :),sokat szekálja a kisfiút.
Mondtam is neki,hogy ott csillog a gonoszság a szemében!
De van amikor nagyon aranyos vele. Azt észrevettem,hogy iszonyatosan féltékeny,és nagyon okos.Mindent megfigyel.Miatta nem szelíd a fiú,pedig már megengedte,hogy simizzem a hátát,és rászállt az ujjamra.Csak azt látta,hogy a kislány kategorikusan nem bratyizik. Na ebbe jól belementem! :)
mindenkinek köszönöm a válaszát:)
Sajnos sokat piszkálja szeglény hím etetné meg puszilgatná de az mindig odapkoppint neki már gondokodtam azon is hogy külön teszem öket.az én hím papagályom eszik a tenyeremböl bár még félénk:) kinyitom a kalitkát és már rögtön ottvan az "ajtóba" a tojó egyaltalán nem akar kijönni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!