Tyúkok panel erkélyére? Erkély van
Figyelt kérdés
Egy kis tyúkólat létre lehetne hozni a 7. Emeleti lakások erkélyén? Lenne reggel tojás 3 tyúkot szeretnék oda kb 3 M2 erkély2022. okt. 22. 01:46
11/17 anonim válasza:
Valamelyik előző kérdésénél egy keselyű (vagy mi) helyett tyúkokat javasolt neki valaki, gondolom abból merítette ezt az agymenést.
12/17 anonim válasza:
én is az ekélyen tartom a tyúkjaimat, 10. emeleten. a szomszédok is szeretik őket. minden nap van tojás így azt nem kell vennem
13/17 anonim válasza:
12.
Végülis...
Onnan biztosan nem viszi el őket a róka.
14/17 anonim válasza:
Van ám szaguk rendesen. A guanót hova fogod hordani?
Rácsot fogsz tenni az erkélyre? Másképp az első órában ki fognak ugrani és szörnyethalnak.
Azonkívül sokmindenre szükségük van, amit ott nem fognak megkapni (homok/grit emésztéshez, porfürdő, növények, rovarok, puhatestűek, kapirgálás, keresgélés).
Sanyarú életük lenne kissé.
15/17 mantis religiosa válasza:
Ha elég nagy az erkélyláda, ott kapirgálgatnak. 😀😀😀
16/17 Zowie válasza:
Viccen kívül a mi panelunkban a 90-es években az egyik szomszéd tartott tyúkot, kakast az erkélyen :D
17/17 anonim válasza:
nekem is viccen kívül vannak tyúkjaim az erkélyen (12-es vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!