Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Tyúkok panel erkélyére?...

Tyúkok panel erkélyére? Erkély van

Figyelt kérdés
Egy kis tyúkólat létre lehetne hozni a 7. Emeleti lakások erkélyén? Lenne reggel tojás 3 tyúkot szeretnék oda kb 3 M2 erkély

2022. okt. 22. 01:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valamelyik előző kérdésénél egy keselyű (vagy mi) helyett tyúkokat javasolt neki valaki, gondolom abból merítette ezt az agymenést.
2022. okt. 22. 13:05
 12/17 anonim ***** válasza:
én is az ekélyen tartom a tyúkjaimat, 10. emeleten. a szomszédok is szeretik őket. minden nap van tojás így azt nem kell vennem
2022. okt. 22. 13:36
 13/17 anonim ***** válasza:

12.

Végülis...

Onnan biztosan nem viszi el őket a róka.

2022. okt. 22. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Van ám szaguk rendesen. A guanót hova fogod hordani?

Rácsot fogsz tenni az erkélyre? Másképp az első órában ki fognak ugrani és szörnyethalnak.

Azonkívül sokmindenre szükségük van, amit ott nem fognak megkapni (homok/grit emésztéshez, porfürdő, növények, rovarok, puhatestűek, kapirgálás, keresgélés).

Sanyarú életük lenne kissé.

2022. okt. 25. 19:09
 15/17 mantis religiosa ***** válasza:
Ha elég nagy az erkélyláda, ott kapirgálgatnak. 😀😀😀
2022. okt. 26. 08:37
 16/17 Zowie ***** válasza:
Viccen kívül a mi panelunkban a 90-es években az egyik szomszéd tartott tyúkot, kakast az erkélyen :D
2022. okt. 28. 09:25
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem is viccen kívül vannak tyúkjaim az erkélyen (12-es vagyok)
2022. okt. 31. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!