Tavasszal csirkéim lesznek, tudnátok segíteni és linkelni jó oldalakat?
Hosszan:
Nyáron már keltettem csibét a kezdeti időszakban van már tapasztalatom úgy lett volna a jövő évi csibét is le fogom adni egy helyre ahol nem vágják le, de most törtent egy kis bibi. Ahová vittem ott a tulajdonos túl hamar engedte össze a többi nagyobb csibével és megölték. Oda többet nem megy csibe az hétszentség, sőt sehova. A tojás ára úgy is csak megy felfelé az egekbe szóval gondoltam tavasszal több tojást kérek és csinálok egy kis baromfi udvart.
Szóval a felnött csirkekről kéne egy kicsit mesélni vagy jó oldalakat linkelni.
Annak aki nem szeret olvasni:
Keltetésben van már tapasztalatom, a késöbbiekben kéne segíteni vagy jó oldalakat linkelni.
1
És akkor nincsennek kamu felrevezető oldalak?
Nézd, alapvetően a tyúktartás nem bonyolult, a legnehezebb részén (a keltetésen) túl vagy, nagy meglepetés nem érhet.
Legyen egy fedett száraz helyük, legyen hol kaparniuk, és porfürdőzniük + kis sóder, amit felcsiledhetnek.
Takarmány legyen minél szélesebb spektrumú, csak kukoricán meg fognak dögleni.
Konyhai zöldhulladék mehet nyugodtan, de fűnyírós zúzalékot nem eszik, akkor már jobb, ha heti 1-2-szer ki tudnak menni kaparni.
Kakas nem kell a tojáshoz, csak a termékenységhez, 1 kakashoz minimum 5, maximum 10-15 tyúk.
Patkány ellen kell védekezni, róka ha esetleg olyan helyen laksz.
Szerintem nem maradt ki semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!