Miért szoktak ide a galambok?
Figyelt kérdés
10 éve élek ebben a lakásban, soha semmi gond nem volt. Erre most ideszoktak az erkélyünkre. Már fészket is kezdtek volna hordani.2022. júl. 20. 22:20
2/7 anonim válasza:
#1:
Mondjuk az, hogy mindent összefosnak, tudod a galamb nem tudja kontrollálni a szarást.
4/7 anonim válasza:
Mondjuk hogy reggel fél ötkor elkezdenek egymást túlharsogva turbékolni a tetőn, az most nyitott ablaknál csodás ébredés minden nap. Szeretem az állatokat, de ezeket egy sorozattal leszedném...
5/7 anonim válasza:
2.:Azt én sem. (basszus,már megint)
6/7 A kérdező kommentje:
Jól esnek az ötletek, megoldottam már én is. Ha gyenge lenne a védelem rendelek egy élethű varjùt, az a legszimpibb 🤣
Én inkább arra lennék kíváncsi, miért most szoktak ide,ha 10 évig nem jöttek?
2022. júl. 20. 22:47
7/7 anonim válasza:
Valószínűleg egy fiatal pár lehet akik még tapasztalatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!