Sos! Találtam egy sérült madárfiókát,és mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Macskáim hoztak egy fiókát ma reggel, és én gyorsan elvettem tőlük, úgy hogy még mozgott és szegényke el akart menekülni. Szerintem egy fészekből eshetett ki. Behoztam a papagájom kalitkájába, és persze egyedül hagytam benne,nehogy valamit ártson a papagáj is neki. Kerestem a fészkét de nem találtam,nem tudom mit csináljak. Nem akarom hagyni hogy meghaljon. Csak ül, szundizik és párszor felpillant. Pár tolla kiesett a szárnyából szerintem a macskák miatt. Valaki tudja mit tudnék csinálni vele?2022. júl. 17. 12:31
11/13 anonim válasza:
Akkor mit akarsz csinálni kérdező? Felnevelni nem fogod tudni, mert kb 2 óránként kellene etetni folyamatosan. Ha kiteszed, a szülők nevelik tovább.
Ha nem tartod bent a macsákat, mit érdekel, hogy mi ennek az egyetlen madárnak a sorsa? Ezt az egyet pont láttad, a másik 100-at meg nem, amit megöltek a macskáid...
Hogy gondoltad egyáltalán? Egy légtérben tartod, vagy beteszed a vadmadarat az egzotikus mellé és garantáltan lesz 2 halott madarad?! A saját madaradat és a saját macskáidat sem tartod úgy, ahogy kéne, ne akarj "megmentő"-t játszani.
12/13 A kérdező kommentje:
Tudom jól milyen fajta, rozsdásfarkú. Táplálék meg akad elég az udvaron, kukac,hangya stb :)
2022. júl. 17. 16:01
13/13 anonim válasza:
Kérlek írd meg privátban legalább, hogy melyik országban/városban élsz.
Vagy ez manapság szégyen?
Én pl.erdélyi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!