Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Talált az anyu egy kis rigót(?...

Talált az anyu egy kis rigót(? )Nagyon bébi még , be volt szorulva , a földbe egy lyukba , kipiszkálta valamivel , hogy ne érjen hozzá . De anyukája még nem jött érte . Behozta mehetette nedves macska kajával ,lesz baja ?

Figyelt kérdés
Nagyon mérges voltam , hogy mert nem hívta madár mentőket, kiderült hívta sok dolguk van , kisebb is nagyobb egy bébi rigónál .2x kakilt azóta . Mit adjunk neki enni ?holnap tudok menni neki bármit , ha életbe marad ..

2022. jún. 24. 19:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
37%

Miért nem állatorvost hívtatok?

A madármentők nem adtak tanácsot?

2022. jún. 24. 19:29
 2/22 anonim ***** válasza:
73%
Hogy etette meg? Fecskendővel?
2022. jún. 24. 19:29
 3/22 anonim ***** válasza:
70%

Tilos etetni (itatni pedig egyáltalán nem szabad) amíg nem tiszta mit ehet és mit nem. Jelenleg nég a fajtáját sem tudjátok.

Tollas? Pihés?

2022. jún. 24. 19:37
 4/22 A kérdező kommentje:
Szárnya tollas , teste pihés
2022. jún. 24. 19:42
 5/22 A kérdező kommentje:
Mert állatorvos madarakkal nem foglalkozik ,onnan tudom van 2 macskám meg kutyám is .legalábbis itt.
2022. jún. 24. 19:43
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem adtak tanácsot egyébként.nem vagyok ilyen mindent szedjünk össze típus, de ez volt a legjobb megoldás ,szerintem is , hogy a macska ne egye meg éjjel.
2022. jún. 24. 19:46
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem fecskendővel , pépes macska kaja , szemöldök csipesszel...
2022. jún. 24. 19:46
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Nyugodtan megfoghatjátok kézzel,a legtöbb madár nem érez szagokat.Ott kellett volna hagyni ahol találtátok,kivenni a lyukból,berakni egy bokor alá.Sok madárnál szokás,hogy elhagyja a fészket mielőtt tudna repülni-attól hogy nincs a fészekben a szülei etetik tovább.
2022. jún. 24. 19:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
2022. jún. 24. 19:58
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a fióka? Tollas már? Rigó feszekhagyó, maguktól kiugrálnak és elbújnak, tojó eteti őket. Tedd oda ahol találtad. Ha nem megoldható akkor túró+reszelt sajt+reszelt sárgarépa+ petrezselyem aprítva+ főttojás összepaszírozva ezeket keverd össze és azzal etesd. Macskakaja ideiglenesen megteszi de válts át túrós keverékre. Ha kell leírom a pontos receptet
2022. jún. 24. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!