Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Szereted a galambokat?

Szereted a galambokat?

Figyelt kérdés

2022. jún. 14. 09:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

9 mert vannak kobor macskák ahogy csoves emberek es igy tovabb

Szines az élővilág

2022. jún. 14. 11:46
 12/24 anonim ***** válasza:
34%
Zöldagyú? Amúgy igen, lehet, hogy zöld, de legalább van agyam, ellentétben veled meg a mindent lebetonozó, kiírtó, lelövő, megsemmisítő barátaiddal.
2022. jún. 14. 11:52
 13/24 anonim válasza:
75%
A galambokkal semmi bajom, azokkal az emberekkel van bajom, akik etetik őket. Vannak olyan helyek, ahol beborítja a galambürülék a járdát. Aki galambot etet, azzal büntetném, hogy kényszermunkában neki kelljen felsikálni az összes ilyen területet.
2022. jún. 15. 10:05
 14/24 qkker1 ***** válasza:
76%

"Aki galambot etet, azzal büntetném, hogy kényszermunkában neki kelljen felsikálni az összes ilyen területet."

Már jópár éve szabálysértés a galambetetés, csak senki nem bünteti.

2022. jún. 15. 17:20
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok megint, a zöldagyú. Etetni azért sem jó, mert ha van kaja, szaporodnak. Akár télen is. Ezért már csak az érdekükben sem etetünk, mert ha növekszik a számuk, ők járnak rosszul.

Bevallom, egyszer-egyszer odadobok egy morzsát ha a reggelim az utcán ér, de aki szándékosan "leejti" a pizzaszeletének a maradékát, ugyancsak módszeresen eteti őket.

A bogarakat sem taposom el az úton, a csigákat, sünöket átsegítem a túloldalra. Tisztelem az életet és nem bírom nézni a szenvedést. Életem legfelkavaróbb videója galambkínzást tartalmazott.

És igen, a szúnyogot lecsapom, ha megtámadna egy kutya vagy medve és lenne nálam fegyver, megölném, mert az életemre tör.

Aki ok nélkül lövöldöz, gyilkol és kínoz, annak valszeg kva nagy bajok vannak az fejében.

2022. jún. 16. 09:25
 16/24 bubanat2 válasza:
100%
Töltve kiváló csemege.
2022. jún. 17. 02:35
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Az emberek hibája, hogy így elterjedt. A galamb alapvetően nem városi madár. Tengerpartokról lett mindenhova elhozva, mert levelezésre használták őket, aztán elszaporodtak, amikor még szerencsétlenek nem kellettek már senkinek, szépen kirakták őket olyan körülmények közé, amiket nem is szeretnek. Egyébként a szürke városi galamb tényleg repülő patkány, és gusztustalan. A vadgalamb, és ami fehér az szép. De azokból se kéne hadseregnek lennie. Az, hogy a városaink dzsuvásak, pedig a politikusaink hibája
2022. jún. 17. 02:57
 18/24 Senior Séf ***** válasza:
100%

Mind a házi galamb, mind a balkáni gerle (vadgalamb) invazív faj Nem kellett hozzá az ember segítsége, hogy mindenhol megjelenjen, br kétségtelen, hogy az emberi tevékenység nagyban segíti a létüket. Elég, ha a gabonaföldekre gondolunk, ahol ezek az élelmes dögök kihúzkodják az éppen kikelő növénykéket, hogy a maghoz hozzáférjenek. Vagy a "szellőzőnyílásokkal" ellátott padlások, ahol százszámra fészkelnek. Régen a paraszt használta a padlást, ott nem tudtak szaporodni, de manapság már nem mászkálnak fel az emberek. A 70-es évek végén pl kórházi gondnok voltam. Míg be nem rácsoztattam a nyílásokat, minden évben mázsaszám termelték le a guanót a régi épületek padlásáról.

Egy barátom múzeumigazgató volt. 50 cm vastag szarréteget lapátoltak le, amikor divatba jött a galambdrótok használata.

2022. jún. 18. 16:51
 19/24 Avair2010 ***** válasza:
31%
Igenis, meg nem is. A sok piszok nem jó, amit hagynak maguk után, viszomt szépek és aranyosak.
2022. jún. 18. 19:40
 20/24 Menőcsajszi72 ***** válasza:
25%
A kedvenc állataim!
2022. aug. 2. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!