Evés, ivás után a papagáj miért dörzsöli az ülőrúdhoz a csőrét vagy orrát?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket dörzsöli, de mindig ezt csinálja.2022. máj. 9. 05:31
1/16 anonim válasza:
Koptatja a csőrét, ez így van a vadon élő madaraknál is,pl cinege.
Volt több papagájom, így tudom, hogy ez azért van.Illetve a maghéjat törli le,ami ráragadhat,pl a furtös köles.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. máj. 9. 06:01
4/16 A kérdező kommentje:
Egy másik kerdést is feltettem, de nem tudtak még segíteni.
Viaszhártyán valami fehérség van nem tudjuk micsoda. Tegnap jelent meg, de hiába keresünk rá,nem találunk segitséget.
Mi lehet ez?
2022. máj. 9. 06:50
7/16 anonim válasza:
Figyelni kell, lehet hogy csak felrakódás, ha nagyobb kiterjedésű lesz akkor atka. :(
A lába milyen?
8/16 A kérdező kommentje:
A lába teljesen normális, azzal nincsenek gondok.
2022. máj. 9. 09:50
9/16 A kérdező kommentje:
Mit jelent a felrakódás?
2022. máj. 9. 09:50
10/16 anonim válasza:
Ha evés, ivás után dörzsöli a csőrét az ülőrúdhoz, az normális, így szedlik le a kajamaradékot stb. Ha túlzába viszi, nem csak evés után dörzsöli, az már vakarózás, aminek oka van. Elég rossz a kép, de ami szóba jöhet, az a rossz minőségű ivóvíz, alacsony páratartalom, bakteriális fertőzés, vagy kezdődő atkásodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!