Hogyan kell keltetőgép nélkül keltetni?
13.000ft-èrt vett a nagybátyàm keltetőgépet, 60% alá még nem ment a keltetèsi aránya
Az enyém 21.000 volt, 80% (most keltetek harmadszorra)
Ha ennyit sem szeretnél költeni, sztem az lenne a legegyszerűbb, ha vennél 3-4 db napos csibét a piacon.
Nálunk most hétvégén 300ft volt darabja
Nem tudom van-e tyúkod. Elvileg "erőszakkal" is rà lehet venni a kotlásra. (Sosem próbáltam, de állítòlag működik)
Vagy ahogy előttem is írták megkérsz vkit. Nem tudom hol laksz, de én pl másnak is keltettem már. Vagy odaadtam 5 csibét....
Belegondolok, az infra lámpa alatt van x fok a csibéknek. Ki kellene próbàlnod, hogy ha egy nagyobb izzót x magasságba teszel, akkor kijön e vmelyik helységedben akatta tartós 38 fok körül. Ha ez oké, akkor fogsz egy átlátszó dobozt. Bele víz, arra rács, tojások majd tető ès kívülről kapja a meleget.
Gőzöm sincs h ez jò e, ki kell próbálni.
De pl az infra lámpa forgatja a villanyòrát rendesen. Nem tudom, h megèr e ennyit 3 db csirke...
Használt keltetőgépet már 10 ezer forintokért dobálják!
Keltetőgép nélkül felejtsd el a tojások kikeltetését!
Vagy marad a kotló, de ahhoz kakas is kell!
Legjobb kotlók az egyszerű japán tyúkok! Fillérekért szerezhetsz olyat bárhol!
A kotló ráadásul negyed annyi macera sincs, mint a keltető gép, mert a tyúk mindent megcsinál helyetted!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!