Neki repült egy madár az ablaknak, mit csináljak? SOS
Figyelt kérdés
Él még, de simán megfogtam, elég k.o. Kicsit mintha tátogna, és dülöngél. Mivel tudok neki segíteni?2022. márc. 21. 17:51
1/12 A kérdező kommentje:
Kiraktam a madár etetőbe.
2022. márc. 21. 17:54
2/12 anonim válasza:
Kerj segítséget madármentő facebookon
3/12 anonim válasza:
Ha nem koppant nagyot, akkor össze fogja szedni magát. Ha igen, akkor sajnos elpusztul. Az etetőbe ne rakd, elijeszted vele a többit.
4/12 anonim válasza:
Gyorsan tedd meleg helyre egy zárt sötét dobozban. Kb. 1-2 óra alatt összeszedi magát. De ha így kiteszed elpusztul a hidegbe.
5/12 anonim válasza:
Hagyd míg magához nem tér. Vigyázz a macska, kutya vagy más madár le ne csapjon rá..., esetleg adhatsz neki megpucolt, diót, szotyi:(valamilyen magvat) meg vizet és rakd meleg helyre.. .Szerintem olyan 15 - 30 perc és rendbe jön ha nem akkor meg kell ölni sajnos, hogy ne szenvedjen.
6/12 anonim válasza:
Ha már nem tudod ma elengedni a külső sötétség miatt, akkor tegyél be neki vizet és valami magot és hajnalban engedd majd kint el.
7/12 anonim válasza:
Sötétdoboz lett volna a megoldás, amit írtak is. Mi lett vele?
8/12 anonim válasza:
Ez csak kicsiben tér el a te esetedtől.
Itt a sofőr csak akkor vette észre, hogy menet közben beszorult egy kis madár a tető és a deszka közé amikor megérkezett az ulticéljához.
Kb így kell elképzelni a te eseted is, azzal a különbségek, hogy éjszakára tilos kirakni a kis madarat a lakásból/házból mert összetöri magát a sötétben míg haza talán ha egyáltalán nem felejtette el, hogy hol lakik.
Nagyon jó a videó két perces mindössze:
https://www.youtube.com/watch?v=7ioXKtON5Ws&ab_channel=TheDodo
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!