Budapesten fészkel valahol holló?
Figyelt kérdés
Pár éve a madártani intézet honlapján mintha az olvastam volna, hogy igen, de konkrét helyet nem írtak.
Engem megfigyelés miatt érdekelne csupán, teljesen amatőr vagyok, hobbi természetfotós vagyok, másrészről pedig nagyon kedvelem a madarakat.
2022. márc. 20. 21:00
1/3 anonim válasza:
A kérdésed naív/álnaív.
Magyarországon védett
Természetvédelmi érték: 50 000 Ft
"Pár éve a madártani intézet honlapján mintha az olvastam volna, hogy igen, de konkrét helyet nem írtak."
Na vajon miért nem írnak pontos helyet?
2/3 anonim válasza:
Ha tudnám sem mondanám meg. Tele lenne a jófogás meg az ecseri piac mindenfele madárfiókákkal és meg sajnos így is tele van.
Ha hobbi természetfotos vagy, akkor menj ki az erdőkbe, ott nagyobb valószínűséggel látsz madarakat mint Budapesten..
3/3 anonim válasza:
HA felmész valamelyik hegy tetejére és kiabálod, hogy korr-korr, akkor ha van, akkor felel is. Egyébként Magyarországon úgy szaporították el, hogy az állatkerti madarakat kivitték az erdőbe és visszavadították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!