Hogy kell a papagájt megtanítani hogy ne szálljon el ha kivisszük a szabadba?
Figyelt kérdés
A papagákomat ki akarnám vinni a szabadba a vállamon, de nem tudom mert elszáll. Egyet már kivittem de ellszált.
Mondjátok már meg, hogy hogy kell megtanítani hogy nme szálljon el.
2010. szept. 11. 16:04
1/11 Biggus Dickus válasza:
Egy nagy követ kell a lábára kötni.
2/11 anonim válasza:
Általában egy zsinórral a lábán egész jól rá tudod venni, hogy maradjon :)
Na de tényleg, ez "csak" egy papagáj és az elsődleges célja, hogy mielőbb kikerüljön a látószögéből a ketrec, és visszakapja a szabadságát. Egyszerűbb dolgokra megtanítható, de ne várj tőle csodákat. Ha szabadon engeded, menekül.
4/11 anonim válasza:
A papagáj a szabadban el fog repülni. Honnan szedted ezt a butaságot, hogy a válladon akarod sétáltatni?
5/11 Harrr válasza:
Kakassal próbáld, az ott marad. Pózolj kakassal :D
Egyébként tényleg elszáll, a filmekben a kalózok vállán biztos marha menő. De ez nem egy film HARRRR :)
6/11 anonim válasza:
meséből szedi!Amikor kalózokon ott a vállukon a papagáj!
7/11 anonim válasza:
Ezt sajnos sehogy. De nekem a szomszédom úgy csinálja hogy hozzá köti a karjához a madarat egy spárgával. Valamikor pórázon sétáltatja. És ez IGAZ!
8/11 Harrr válasza:
Az én madaramnak vékony bőrszíj volt a lábán. Az jól is állt neki :P
9/11 anonim válasza:
Mondjuk ne legyél bolond és ne vidd a szabadba...honnan gondoltad, hogy rajtad marad?
10/11 anonim válasza:
És kérlek, eszedbe ne jusson csonkolni, hogy ne tudjon elrepülni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!