Hullámos papagáj tenyésztőt keresek. Valaki ismer olyan tenyésztőt aki egészséges madárkát ad el?
Én kereskedésből.Semmi bajuk nem volt,hamar kézhez szoktak.🤷🏼♀️
De ismerek jó tenyésztőt,csak nem tudom,hogy ő ad-e még el madárkákat vagy mennyiért:
Ismerősömnek innen ugyan nem hullámosai vannak,de azt is tenyészt.
"érdeklődj a tartásukról, nehézségekről,mert ... roppant intelligensek"
Szóval szerinted az intelligenciájuk megnehezíti a tartásukat?
7: igen, abban az értelemben,hogy nem lehetnek egy méternyi kis kalitkában egy hintával bezárva életük végéig, sok időt kell rájuk szánni,és,ha valakinek nincs elég,akkor az eléggé megnehezíti a dolgot. Vagy,ha pl tisztaságmániás és a reptetéssel járó koszt nem tudja elviselni (értem itt,hogy nem csak a kalitka környéke piszkos,hanem máshol is lehetnek nyomok). Na az ilyesmik előbb derüljenek ki,mint utóbb. Ingergazdag környezet fenntartása nem egyszerű,főleg,ha valakinek változik az élete is,és mindig a madarakat benne tartani,hogy ne legyen kárukra. Nem úgy van,hogy megunom vagy nem tudom magammal vinni,stb.
De nem csak erre gondoltam,van nehézség az intelligenciától függetlenül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!