Lehet varjakat etetni?
Figyelt kérdés
Mármint ha etetőbe rakok ki pl húst akkor oda lehet őket szoktatni a környékre?
Szerintem nagyon érdekes állatok, és szívesen "tartanám őket" ilyen félvadon.
2021. dec. 13. 15:46
1/4 anonim válasza:
Inkább a nyílt területen, parkokban vagy szántókon szeretnek csoportosan szedegetni. Kétlem hogy egy csapat varjút szeretnél a kertedbe szoktatni mert aztán leesznek minden termést, magot is kiszedik a földből. Távcsővel meg tudod őket figyelni természetes körülmények közt is. Illetve költési időben esélyesebb vagy odacsalni 1-1 madarat mert télen csapatba verődnek.
2/4 anonim válasza:
Szerintem egy próbát mindenképpen megér, legfeljebb nem, vagy nem ők eszik meg.
3/4 anonim válasza:
Egy időben etettem varjakat az ablakpárkányról. Sajnos később odaszoktak a galambok is, a varjak pedig elmaradtak - mondjuk én mogyorót raktam ki nekik, nem húst, mert az az ablakpárkányon elég nehezen lett volna megoldható. Arra figyelni kell, hogy nagyon óvatos, gyanakvó állatok, könnyű elriasztani őket, úgyhogy ha kiteszel nekik valamit, tartsd tőlük a távolságot, és vigyázz, hogy semmivel se ijeszd meg őket.
4/4 anonim válasza:
#3: Annyira azért nem ijedősek meg gyanakvóak, a megyeszékhelyen a piactér környékén szinte átesel rajtuk meg a csókákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!