Nimfapapagáj tenyésztő?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy-több nimfapapagájt és szeretném kérdezni hogy tudtok e valakit vagy van e valaki aki ezzel foglalkozik?:)2010. szept. 6. 16:22
1/2 anonim válasza:
Én foglalkozok ezzel, de most nincsenek fiókák, talán fél éven belül valamikor várható.
Ahol ajánlom, hogy érdeklődj, nézz szét, az idre.hu ennek a szövetségnek én is tagja vagyok, megbízható díszmadártenyésztők a tagjai, ők tudják, hol, kitől lehet érdemes érdeklődni.
Ne kereskedésben, ha kezdő vagy, semmiképp, vagy ha mégis, mindenképp tudd meg, honnan kerültek oda a madarak, csak az nem épp az a közeg, ami a madárnak ideális. Előfordul, hogy egyes tenyésztők mégiscsak kapcsolatban állnak kereskedéssel, és rajtuk keresztül adják el a madarakat, 2 ilyen kereskedést tudok, de nem ez a jellemző.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezt a kereskedős témát már átolvastam máshol is:D köszönöm szépen a válaszodat ha lesznek fiókák akkor lehet hogy érdekelne:)
2010. szept. 6. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!