Most olvasom hogy a Keszthelyi Festetics kastély madárházában az összes ott lakó madarat el kellett pusztítani madárinfluenza megjelenése miatt. A Totó nevű hattyú is köztük volt?
Én írtam a gondozójának és igen, elvileg ő is, legalábbis nem cáfolta meg, "egy sem volt menthető".
Mondjuk egyébként durva, hogy leölik ilyenkor mindet...
Le lettem pontozva és még törölve is lett a válaszom, pedig itt az iskolapéldája annak, hogy ezt tényleg lehet normálisan is kezelni, karanténnal.
9/9 Igen!
Eleve el kellett volna szeparálni az itteni mesterségesen tartott állományt a vad, jövő - menő szárnyasoktól, leginkább abban a pillanatban hogy kiderült hogy az országban felütötte újra a fertőzés a fejét!
És létezik "karantén" is a világon.
Valaki privát úton mocskolodó levelet írt ocsmány, sértegető stilusban hogy mégis hol lehetne a Totó minthogy megmurdelt.
Hát ezer lehetőség van : például lehet hogy elköltözött egy másik (országba, városba) egy másik állatkertbe mert pl. cserélték valamire, vagy oda tenyészállat kellett.
Vagy épp kórházban tartózkodott tyúkszemgyulladás miatt....
stb. stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!