Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ha elkezdtem etetni a cinkéket...

Ha elkezdtem etetni a cinkéket cinke gombóccal akkor feltétlen ugyanoda rakjam a következőt is vagy rakhatom pár ággal arrébb is?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 17:12
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem mindig tedd ugyanoda ahova először raktad.
2021. okt. 28. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ugyanoda, de ha pl letört az ág nyugodtan rakhatod a közelbe bárhova
2021. okt. 28. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell oda rakni, de ha mindíg ott van könnyebben megtalálják és nem esnek pánikba, hogy már nincs ott kaja.
2021. okt. 28. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ugyan oda, vagy nagyon a közelébe.
2021. okt. 28. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
A cinkék nem hülyék, pár ággal arrébb nem okoz nekik megtalálni a kaját.
2021. okt. 28. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rakhatod arrébb, megtalálják, nem ez a legfontosabb amire figyelned kell, hanem az, hogy ha eteted őket, télen mindig minden nap legyen kajájuk. Minden nap nézz rá, ezeknek a kis madaraknak egy nap elég kaja nélkül és elpusztul, és nem valószínű hogy talál máshol manapság.
2021. okt. 28. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egész messzire is átrakhatod, tuti megtalálják, ha már egyszer oda szoktattad őket.
2021. okt. 31. 08:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy madár elég nagy területet berepül, és igen élesek a szemei, hiszen sok méteres magasságból is képes meglátni bogarakat, szóval...

Inkább csak azért érdemes ugyan oda rakni, amiért bármelyik háziállatnak, hogy ne kelljen keresgélni!

Mondjuk én, mindig arrébb rakom néhány ággal, vagy másik fára, mert az egerek megdézsmálják, és ha arrébb rakom, akkor nehezebben találja meg vagy később mint a madár! Illetve a macskák is képesek órákig ücsörögni egy, egy eleség közelében, ezért többet is kihelyezek!

2021. nov. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!